Zakelijk

Bedrijfsaansprakelijkheid

Als bedrijf ben je op verschillende vlakken aansprakelijk. Schade die veroorzaakt zijn door uw personeel aan andermans zaken en letsel zijn met deze verzekering meeverzekerd. Personeel zelf kan u als bedrijf ook aansprakelijk stellen als zij een ongeluk krijgen tijdens werkzaamheden. Ook schade aan klanten, die door een product van u  oplopen,  zijn meeverzekerd.

Goederen Inventaris

Om je zaak draaiend te houden hebben meeste bedrijven spullen nodig. Deze spullen computers, kassa’s, productiemiddelen, handelsvoorraden etc. kunnen verloren gaan bij een water-, brand- en diefstalschade. Mocht dit voorkomen dan keert deze verzekering u uit zodat u weer snel aan de slag kunt met u bedrijf. U kunt de basisdekking beperken en uitbreiden aan uw wensen.

Huurdersbelang

Deze verzekering dekt schade aan alle verbeteringen, aanpassingen , uitbreidingen die u als ondernemer heeft betaald voor u gehuurde ruimte. Ook zijn de contractuele overgenomen verbeteringen, aanpassingen , uitbreidingen van vorige huurder of verhuurder meeverzekerd.

Bedrijfsschade

Deze verzekering dekt schade als u bedrijf tot stilstand komt te liggen i.v.m. gedekte schade conform dekking polisvoorwaarden. U vaste lasten lopen dan gewoon door en u gemiste winst en extra kosten worden door deze verzekering uitgekeerd. Het is een van de meest belangrijke verzekeringen om uw continuïteit als bedrijf te waarborgen.

Gebouwenverzekering

Deze verzekeringen dekt schade aan je gebouw, bijgebouwen en afscheidingen. Hoe groot of klein u als ondernemer bent schade aan u gebouw brengt grote financiële gevolgen met zich mee. Als eigenaar bent u meestal verplicht deze verzekering af te nemen i.v.m. financieringen die op het bedrijfsgebouw lopen.

Glas

Deze verzekering dekt schade aan alle licht doorlatende ramen van u gebouw. Meestal af te sluiten in combinatie met gebouwen-  en inventaris/goederenverzekering.