Particulier

Aansprakelijkheid

Aansprakelijk dekt schade die wordt toegebracht aan derden. Premie wordt bepaald aan de hand van gezinssamenstelling.

Woonverzekering (inboedel en opstal)

Inboedelverzekering dekt schade aan je roerende (bijv. laptop, tafel, bankstel etc.) zaken.  Er zijn 2 dekkingsvormen die  bestaan uit allrisk- ( meest complete dekking) en uitgebreide dekking (mindere dekking als allrisk)

Opstal

Deze dekt schade aan je woonhuis en alle nagelvaste gemonteerde spullen aan het woonhuis.  Er zijn 2 dekkingsvormen Allrisk- en Uitgebreide dekking.

Rechtsbijstand

Deze verzekering helpt u bij geschillen in de toekomst die u kunt krijgen als consument zijnde met u werkgever, winkelier, aannemers, gemeente etc. De dekkingen bestaan uit modules zoals Verkeer, Consument & Wonen, Inkomen en Vermogen van waaruit u kunt kiezen.

Auto

Autoverzekering dekt schade aan derden die zijn veroorzaakt in het verkeer door u als bestuurder.

Dekkingen bestaan uit drie varianten,

1 WA (Wettelijk Aansprakelijkheid) is een verplichte dekking die alle kentekenhouders in Nederland verplicht moeten afsluiten.

2 WA Beperkt Casco is een aanvullende dekking op WA hierin zijn de aanvullend brand, diefstal, glas en loslopend wild toegevoegd.

3 WA Volledig Casco is een aanvullende dekking op WA en WA Beperkt Casco hierin zijn aanvullend de schade aan eigen auto en vandalisme gedekt.

Motor

Zoals bij autoverzekering heb hier ook drie dekkingen voor de motorverzekering. Als extra kun je ook bij deze verzekering je helm en motorkleding meeverzekeren als je dit wenst.

Bromfiets

Zoals bij autoverzekering  heb hier ook drie dekkingen voor de bromfietsverzekering.

Doorlopende Reis

Deze verzekering bestaat uit verschillende dekkingen(bagage, geneeskundige kosten, ongevallen, duikuitrusting, annulering en zakelijk reisdekking etc.)  en dekt schade die is ontstaan tijdens je reis- of vakantieperiode.

Pleziervaartuig

Deze verzekering dekt schade aan derden die op het water door u als bestuurder zijn veroorzaakt zijn. In sommige gevallen valt deze dekking onder de aansprakelijkheid dekking voor particulieren (AVP).

Caravan

Zoals bij autoverzekeringen zijn er hier ook drie dekkingen mogelijk. Als extra kan men de inboedel, luifel, tent en satelliet meeverzekeren indien gewenst.