Veradis

Waarom kiezen voor Veradis Verzekeringen?

Veradis is sinds 2009 opgericht en geeft sindsdien onafhankelijk advies zonder gebonden te zijn aan verzekeraars. Wij selecteren uit het grote aanbod van verschillende maatschappijen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Zo bent u altijd goed verzekerd en soms voordeliger uit. Door onze onafhankelijke positie in de financiele markt zijn wij in staat een betrouwbaar en transparant advies te geven, dat aansluit bij uw wensen en behoeften.

Veradis verzekeringen hecht veel waarde aan goed klantenservice. Adviseurs bij Veradis verzekeringen werken volgens de richtlijnen van AFM en WFT regelwetgeving. Veradis hecht geen waarde aan verkoopresultaten en kan hierdoor vrij adviseren en objectief blijven conform de wetgeving. Voorop staat een duidelijke voorlichting, op een wijze die past binnen het beleid van Veradis. Ons doel is een lange termijnrelatie met onze klanten, waarbij wij alles onder een dak kunnen onderbrengen. Zo heeft u als klant en bedrijf nog maar een aanspreekpunt voor al uw verzekeringen.

Financiele dienstverlening is mensenwerk. Veradis verzekeringen neemt daarom graag de tijd voor u. Zij maken werk van een goed advies. Dat begint met een inventarisatie van uw persoonlijke situatie. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u, binnen ons brede assortiment aan producten en diensten, de best passende oplossing is.